Nahajate se tukaj

Odpoved pedagoškega procesa v fizični obliki in uvedba študija na daljavo

Spoštovani študentke in študentje,

v ponedeljek, 16. 3. 2020 prehajamo na izvedbo študijskega procesa na daljavo. Katere ure bomo izvedli na ta način, vidite v priloženi preglednici. Laboratorijske vaje, ki jih ni mogoče opraviti na daljavo, bomo nadomestili, ko se bodo razmere umirile.

Od 16. 3. 2020 in do preklica na fakulteti ne bo potekala nobena dejavnost, v kateri sodelujejo študentje. Prekine se izvedba laboratorijskih vaj, PKP in ŠIPK projektov ter priprava zaključnih del v laboratorijih. Nujni zagovori diplomskih del se lahko opravijo na daljavo. Referat kontaktirate preko telefona emaila (mateja.mlakar@um.si in danila.levart@um.si). Govorilne ure s profesorji potekajo le preko emaila. Kontakti zaposlenih so dosegljivi tu: https://www.fkkt.um.si/sl/tel ali tu: https://www.um.si/univerza/imenik-zaposlenih/Strani/imenik.aspx.

Za študijski proces na daljavo bomo uporabljali orodje MS Teams. Navodila za njegovo namestitev ste prejeli z rektorata UM, dosegljiva so na strani https://predavanjaonline.um.si/. Predavanja in seminarske vaje na daljavo bodo potekali po veljavnem urniku. Kode za dostop do predmeta bodo objavljene na Moodlu in ob določeni uri se boste povezali z izvajalcem, ki bo izvedel predavanja oz. seminarske vaje. V Moodlu bo objavljena tudi telefonska številka, na katero boste lahko poklicali, če se ne boste mogli pridružiti predavanju.

Snemanje predavanj, ki potekajo na daljavo, JE Z ZAKONOM PREPOVEDANO IN KAZNIVO. Med predavanji si zaradi nemotenega prenosa signala predavatelja nujno izklopite svojo kamero in mikrofon v aplikaciji MS Teams. Mikrofon vključite po potrebi, ko se želite oglasiti.

Vse informacije boste prejemali na svoje univerzitetne naslove, zato jih redno spremljajte.

Lep pozdrav,

prof. dr. Zdarvko Kravanja

Dekan FKKT

 

PriponkaVelikost
PDF icon Navodilo studentom 13-3-2020.pdf400.88 KB