Elektronska pošta

Prevzem digitalne identitete

Prevzem digitalne identitete UM poteka na spletni stani https://prevzemigeslo.idm.um.si/. Po prevzemu digitalne identitete za zaposlene z uporabniškim imenom ime.priimek@um.si oz. ime.priimek@guest.um.si za zunanje/pogodbene sodelavce, so uporabniki napoteni na spremembo gesla, ki je obvezna.

Dostop do elektronske pošte preko brskalnika

V primeru, da nimate dostopa do svojega osebnega računalnika, lahko do svojega poštnega predala dostopate s spletnim odjemalcem Outlook Web App, ki je na naslovu https://mail.um.si/owa/.



Dostop do pošte, ki se nahaja na strežniku RCUM (e-poštni naslovi s končnico @uni-mb.si) pa je možen s spletno aplikacijo RoundCube, ki omogoča tudi dostop do poštnih predalov z novimi naslovi (@um.si). Aplikacija ima omejene funkcionalnosti, zato jo priporočamo zgolj za dostop do starih poštnih predalov.

Za dostop potrebujete uporabniško ime in geslo. Ker prehajamo na nove poštne naslove (samo redno zaposleni) sta spodaj prikazana oba načina prijave.

Prijava z @um.si



Prijava z @uni-mb.si



Novice


Stanfordova univerza objavila seznam najboljših 2 % znanstvenikov na svetu
Stanfordova univerza je tudi letos objavila seznam najboljših 2 % znanstvenikov na svetu. Gre za lestvico, ki vrednoti vpliv raziskovalcev na 22 področjih in 174 podpodročjih glede na relevantne ka več >

Zagovori doktorskih disertacij
Univerza v Mariboru, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo objavlja zagovore doktorskih disertacij: Matic Broz, kem. Naslov doktorske disertacije: “Preučevanje sekundarne strukture proteinov več >

Zagovor doktorske disertacije
Obveščamo, da bo Brett Pomeroy, M. Sc., zagovarjal doktorsko disertacijo z naslovom: »Kinetic modelling of catalytic 5-hydroxymethylfurfural hydrogenation to value-added chemicals« (»Kinetično m več >

Zagovor doktorske disertacije
Obveščamo, da bo David Majer, mag. kem., zagovarjal doktorsko disertacijo z naslovom: »Razvoj metod za določanje organskih molekul z uporabo modificiranih in nemodificiranih sitotiskanih ogljikovi več >

Pregled vseh