Urniki

Spoštovani študentje!


Urniki so objavljeni v program Wise Timetable. Za čim lažjo uporabo vam prilagamo nekaj koristnih napotkov:

  • v prvi fazi izberete iskalne kriterije: program in letnik 
  • pomen oznak – PR predavanja, SV seminarske vaje, RV računalniške vaje, LV laboratorijske vaje
  •  urniki se najpregledneje prikazujejo v tedenski obliki prikaza – opozorilo: urniki niso vsak teden enaki, zato je najbolje, da sproti spremljate vse morebitne spremembe in dopolnitve, ki bodo nastajale tekom semestra. Vsak teden torej ni enak, do sprememb prihaja sploh pri laboratorijskih vajah, ki so na urniku samo v določenem obdobju (npr. drugih pet tednov semestra). Najbolj, da že v začetni fazi natančno pregledate urnik za ves semester.
  • v kolikor boste v vašem urniku zasledili opombo »pričetek po dogovoru« oz. »termin bo še določen« pomeni, da z vajami ne pričnete takoj, ampak šele, ko bo točno določen termin (ta bo naknadno vnesen v urnik, prav tako pa vas bodo na pričetek opozorili izvajalci predavanj in vaj).
  • opombe pod urnikom: s povečavo se prikaže izpis celotne opombe (obvezno preverite opombe pod urnikom)
  • vse obveznosti, ki še niso vnesene v urnik bodo objavljene z zamikom (ko bodo termini določeni s strani izvajalcev) – zato je potrebno sprotno pregledovanje urnikov z vaše strani.
  • bodite pozorni tudi na prostor, kjer potekajo vaše obveznosti – v nekaterih primerih pride tekom semestra do zamenjave (npr. Splošna kemija 1.l. – predavanja v mesecu oktobru potekajo na UM, Velika predavalnica, nato pa na FKKT v A-105).
  • v kolikor imate določeno polje označeno z rdečo barvo, to pomeni prekrivaje – do tega najpogosteje pride, ko so študentje pri različnih vajah razdeljeni v skupine, katerih obveznosti potekajo v istem terminu. S premikom miške na rdeče polje se vam prikaže seznam vaj, ki se prekrivajo. Študentje boste ustrezno razdeljeni v skupine, tako da istočasno ne boste imeli dvojnih vaj.
  • izbirni predmeti 2.st. in še ne določeni izbirni predmeti 1.st. bodo vneseni naknadno.

Povezava do urnikov

Študijski koledar

V primeru težav in morebitnih vprašanj smo vam na voljo v Referatu FKKT!

Aktualno za študente


rok za oddajo prošenj za menjavo izbirnega predmeta oz. opravljanje dodatnega predmeta (3 KT VS)
Študente 3. letnika visokošolskega strokovnega študijskega programa, ki bi želeli opravljati predmet Kemijska reakcijska tehnika I, Organska sinteza in/ali Matematika C kot izbirni ali diferencial več >

REZULTATI PROŠENJ KOMISIJE ZA ŠTUDIJSKE ZADEVE
Obveščamo vas, da so znani rezultati prošenj, ki ste jih oddali na Komisijo za študijske zadeve FKKT. Po prijavi v vaš Aips račun boste videli svoj rezultat. V primeru pozitivnega rezultata mora več >

ŠTUDIJSKI PROGRAMI 2.ST. FKKT – obvestilo glede zaključka prijavno vpisnega postopka za novince
Vse kandidate, ki ste se v prvem roku prijavili na študijske programe 2.st. FKKT UM, za š.l. 2021/22, obveščamo, da je na obeh programih bila sprejeta omejitev vpisa. Stekel je izbirni postopek, o več >

Rezultati izpita iz predmeta Strukturna in koloidna kemija
V priponki najdete rezultate. več >

Pregled vseh