Konferenca kemikov in kemijskih inženirjev
12.03.2024

Letos bomo na naši Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo prvič organizirali prav poseben dogodek – Konferenco kemikov in kemijskih inženirjev, namenjeno vam – ŠTUDENTOM! Gre za dogodek, katerega cilj je povezovanje in medsebojno spoznavanje, kot tudi predstavitev raziskovalnih laboratorijev, podjetij in možnosti zaposlitve.

Dogodek bo potekal v četrtek, 28.3.2024, od 15:00 naprej, v predavalnici B. Pečenka in avli pred njo.

V okviru dogodka lahko pričakujete:

  • spoznavanje raziskovalnih laboratorijev na FKKT,
  • prikaz vizije, poslanstev in zaposlitvenih priložnosti v podjetjih,
  • raziskovanje stojnic,
  • hitre razgovore,
  • delavnico: Skrivnosti in umetnost raziskovanja,
  • pogostitev in priložnost za druženje/mreženje.

Na naši fakulteti delujejo odlične raziskovalne in programske skupine, katere vas večina še ne pozna. Na predstavitvah laboratorijev vam bodo profesorji predstavili s čim se raziskovalno ukvarjajo, kakšni projekti se bodo odvijali v prihodnjem študijskem letu in priložnosti za vaše sodelovanje/zaposlitev.

V sklopu predstavitev podjetij bodo njihovi predstavniki povzeli, kaj vse v podjetju počnejo in kakšne možnosti praktičnih usposabljanj ter zaposlitev ponujajo za diplomante in magistre vseh študijskih programov.

Na stojnicah bodo podjetja predstavila svoje izdelke in njihove uspešne zgodbe, naši nekdanji študenti, ki so v podjetjih že zaposleni, pa vam bodo z veseljem odgovarjali na vprašanja.

Tisti, ki boste v letošnjem letu iskali svojo prvo zaposlitev, se lahko udeležite sklopa hitrih razgovorov. Tam boste poklepetali s potencialnimi delodajalci, delili svoja zanimanja in izkušnje ter dobili občutek o dejanskem razgovoru na pragu prve zaposlitve.

Študentje 3. letnikov in magistrskih programov – ta dan vam ne bo treba v predavalnice/na vaje, zato upam, da se vidimo v čim večjem številu!

Študenti 2. letnikov boste prav tako imeli prost popoldan in ste na dogodek lepo vabljeni!

Za namene boljše organizacije vas prosim, da svojo udeležbo na konferenci potrdite z izpolnitvijo obrazca

https://forms.office.com/e/3BVWT836pw

Se vidimo,

 

Nika Atelšek HozjanAktualno za študente


Delavnica pisanja diplomskega dela
Študijsko leto se počasi bliža koncu, saj smo že krepko v poletnem semestru.  Na FKKT UM vas želimo spodbuditi, da naredite premik v povezavi s svojim diplomskim/magistrskim delom, zato vas vabi več >

Rezultati kolokvija – lab vaje Prenos snovi (2 UNI, VS)
V priponki najdete rezultate kolokvija iz vaj pri predmetu Prenos snovi. Rezultati-kolokvija_PS_942024.docx več >

Kolokvij pri predmetih Gradiva in Materiali (2 UN, VS)
Sporočamo vam, da bo kolokvij pri predmetih Gradiva in Materiali v petek, 12.4.2024, ob 13. uri v predavalnici E-104. več >

Razpis za počitniško delo v Krki
V priponki najdete razpis za poletno delo v Krki d.d. Študentom in dijakom ponujajo izjemno priložnost, da se pridružite zaposlenim in v nekaj tednih spoznate delo strokovnjakov z vašega študijsk več >

Pregled vseh