Procesne surovine za bio in prehrambeno industrijo – 2 BT MAG
04.11.2019

Laboratorijske vaje pri predmetu »Procesne surovine za bio in prehrambeno industrijo« se bodo pričele v četrtek, 7.11.2019 ob 8.00 uri, v laboratoriju D2 – 002.

Razpored vaj in navodila za vaje najdete v priponkah. 

Na vaje je potrebno obvezno prinesti zaščitno haljo ter navodila za vaje.

 

Za opravljanje vaj je potrebno poznavanje teorije in poteka dela ter oddano poročilo prejšnje vaje.

 

Vaje vodita: asistent dr. Milica Pantić in Igor Krmelj, dipl. inž. kem. tehnol.

 

 

 

 



Terminski razpored 2019_2020.docx

Aktualno za študente


Javni razpis za sofinanciranje doktorskega študija študentov UM – študijsko leto 2025/26
Obveščamo vas, da je Univerza v Mariboru objavila Javni razpis za sofinanciranje doktorskega študija študentov Univerze v Mariboru za študijsko leto 2025/2026. Prijavitelji morajo prijavo dostavi več >

Rezultati 2. ponavljalnega kolokvija iz vaj Analizne kemije 1
V priponki so objavljeni rezultati 2. ponavljalnega kolokvija iz vaj Analizne kemije 1 – vse skupine (2. 7. 2025). Ogled kolokvija je možen v petek, 4. 7. 2025, ob 13.00 v D2-301 ob prehodni na več >

ANALIZNA KEMIJA I (prof. dr. M. Franko) – podaljšan rok prijave za izpit 7. 7. 2025
Obveščamo vas, da se je rok prijave na izpit iz Analizne kemije I za KE UN in KI UN FKKT podaljšal za en dan, in sicer se boste lahko na izpit za termin 7. 7. 2025, prijavljali še v petek, 4. 7. 2 več >

PODJETNIŠTVO – rezultati kolokvija z dne 03.06.2025 in izpita z dne 19.06.2025 ter ocene Podjetniškega načrta (PN)
V priponki najdete rezultate. več >

Pregled vseh